Tekoči detergenti Duel se pohvalijo z visoko kakovostjo in poskrbijo za temeljito a nežno nego vašega perila. Poleg omenjenega Duel izdelke odlikuje še intenziven ter dolgotrajen vonj, ki vaše čute razvaja še nekaj dni po pranju.

TEKOČI DETERGENT DUEL UNIVERSAL

Univerzalni tekoči detergent za perilo, primeren za strojno in ročno pranje. Učinkovito odstranjuje madeže, se hitro raztopi in ne pušča sledi na oblačilih.

Univerzalni tekoči detergent Duel, ki je posebej prilagojen za pranje belih in barvnih oblačil, potrošnikom ponuja dodatno prednost – možnost gela s formulacijo vonja, ki ne le učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave na oblačilih, temveč poskrbi za dodatno svežino med pranjem. S tekočim detergentom Duel čista, mehka in dišeča oblačila postanejo resničnost.

TEKOČI DETERGENT DUEL COLOR CARE

Barvni tekoči detergent za barvno perilo iz bombaža, sintetike in mešanih tkanin, primeren za strojno in ročno pranje.

Tekoči detergent Duel color gel vsebuje posebno komponento za ohranjanje barve, ki neguje odtenke na tkanini in preprečuje njihovo izpiranje med pranjem. Tekoči detergent Duel color gel je posebej prilagojen za pranje barvnih oblačil, kar prispeva k dolgotrajnosti in svežini barv. S tekočim detergentom Duel bodo vaša barvna oblačila videti kot nova, vonj pa bo ostal dolgotrajen in prijeten.

TEKOČI DETERGENT DUEL PERFECT BLACK

Perfect Black tekoči detergent za perilo temne barve iz bombaža, sintetike in mešanih tkanin, primeren za strojno in ročno pranje.

Tekoči detergent Duel Perfect Black ima posebno komponento, ki skrbno ohranja obstojnost temnih odtenkov, fiksira barve na oblačilih. Tekoči detergent Duel Perfect Black je optimalen za pranje barvnih oblačil, še posebej temnih tonov, pri čemer ohranja barve sveže in oblačila dolgo časa izgledajo kot nova. Gel opcija s formulacijo FRAGRANCE ne le odlično nevtralizira neprijetne vonjave na oblačilih, ampak zagotavlja tudi dolgotrajen občutek svežine. S tekočim detergentom Duel na najboljši možni način ohranite barve in vonj oblačil.